Новини 

24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!
11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.

Не забудь привітати

 

Ось і завершується яскравий, проте дуже складний 2014 рік. Український колеж ім. В. О. Сухомлинського готується гідно провести старий рік та зустріти новий.

Наближення  Нового року – це не просто переддень нових 12 місяців. Усе набагато складніше: це – ворота, які ведуть в нове, ні з чим незрівнянне життя, сповнене заповітних мрій, сподівань,  казкових чудес.
 
Всі з нетерпінням чекають свят, адже в ці дні ми даруємо одне одному радість, щастя і подарунки. І кожен добре знає, як приємно  їх отримувати. Ото ж учні Українського колежу вирішили подарувати маленьке свято  бійцям АТО й діткам, які приїхали з зони АТО, зігріти їх серця в таку холодну пору року.
 
До Дня Святого Миколая колежани зібрали для бійців багато подарунків: теплі речі, ліки, миючі засоби, засоби гігієни, електротовари, канцтовари, продукти харчування, а для діток – переселенців – солодкі гостинці, канцтовари, книги, теплі речі.

Також учні завзято долучаються до плетіння зимових маскувальних сіток. Колежани приносять багато білої тканини, то ж проблем із сировиною не виникає. Особливо активними виявилися учні 7 – х класів. Допомогти їм в цій благородній справі кожен день з’являється все більше і більше охочих.

Кожен з нас вірить в своє новорічне диво, яке обов’язково станеться і загадує різні бажання. Одне бажання об’єднує кожну сім’ю і всю Україну: миру, злагоди та благополуччя нашій державі і всьому світові!