Новини 

24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!
11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.

Фестиваль відкритих уроків триває

В Українському колежі жоден урочистий захід не обходиться без виступу хореографічного колективу. Виступи маленьких танцюристів стають справжньою прикрасою кожного концерту. На шкодуючи долонь глядачі аплодують юним талантам, дякують Євгенії Борисівні Кабановій та її вихованцям за майстерність. І, певно, кожен із них хоча б одного разу подумав: «Як гарно, що в колежі є уроки хореографії!»

16 грудня Євгенія Борисівна запросила колег і батьків колежан на відкритий урок у 4-А класі. Гості мали можливість спостерігати за тим, як народжується диво під назвою Танець. На уроці четвертокласники розучували елементи вальсу. Всі присутні були приємно вражені граціозністю, навіть шляхетністю, з якою діти виконували рухи вальсу. Наостанок гостей чекав сюрприз – колежани виконали польку, яку розучили раніше. По закінченні уроку батьки колежан і педагоги щиро дякували Євгенії Борисівні за отримане задоволення та бажали натхнення і творчих успіхів.