Новини 

01.05.2024, 00:01
mizhnarodnij-den-pam-yati-chornobilyaДень 26 квітня 1986 року знають по всій планеті як дату наймасштабнішої аварії, яку будь-коли спричиняв мирний атом.
30.04.2024, 23:57
den-tsivilnogo-zakhistuДень цивільного захисту у школах є важливою подією, яка спрямована на навчання дітей правилам безпеки та поведінки в надзвичайних ситуаціях. Цей день дозволяє школярам краще зрозуміти значення цивільного захисту та навчитися основам самозахисту.
24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!

Виховний захід «Толерантність як запорука людяності» в музеї В.О.Сухомлинського

Ідеї толерантності стали актуальними не сьогодні. Стаття 1 Загальної декларації прав людини (1948 р.) проголошує: «Усі люди народжуються вільними і рівними у своїх гідності та правах». Тому нетерпимість, агресивність мають поступитися толерантному ставленню людей одне до одного, взаєморозумінню й довірі.
   15 листопада у музеї Українського колежу ім. В.О.Сухомлинського відбувся виховний захід «Толерантність як запорука людяності» для учнів 3-А класу. Діти познайомилися з поняттям толерантності, дізналися, що у різних культурах толерантність розуміють по-різному, перерахували риси толерантної людини, розробили покрокову інструкцію «Як стати толерантним». Разом дійшли висновку, що наша земля - це місце, де ми можемо поважати й любити один одного, дотримуватися традицій і вірити, що толерантність врятує світ!

   На захід завітали співробітники бібліотеки ім. П.Тичини та особливий гість – Діало Ісса Садіо, президент Африканської ради в Україні. Він розповів учням про звичаї народів Африки, про деякі цікаві особливості виховання дітей. А третьокласники познайомили пана Ісса з деякими українськими традиціями і, на знак вдячності, подарували гостю ляльку-оберіг.

012345678

#музей_сухомлинського