Новини 

01.05.2024, 00:01
mizhnarodnij-den-pam-yati-chornobilyaДень 26 квітня 1986 року знають по всій планеті як дату наймасштабнішої аварії, яку будь-коли спричиняв мирний атом.
30.04.2024, 23:57
den-tsivilnogo-zakhistuДень цивільного захисту у школах є важливою подією, яка спрямована на навчання дітей правилам безпеки та поведінки в надзвичайних ситуаціях. Цей день дозволяє школярам краще зрозуміти значення цивільного захисту та навчитися основам самозахисту.
24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!

ТВОРИМО МАЙБУТНЄ РАЗОМ

21 березня в колежі відбулася надзвичайно цікава взаємодія представників учнівського, вчительського та батьківського товариств.

За участю М.О. Нестерової, кандидата філософських наук, доцента кафедри Євроінтеграції  НПУ ім. Драгоманова, було проведено тренінг «Стратегії та перспективи розвитку Українського колежу».

У невимушеній атмосфері колежани разом із дорослими створювали модель нашої школи на сьогодні та визначали, що варто було б змінити, а що поглиблювати й розвивати надалі. Цікаво, що різні творчі групи в процесі проектування наголошували на тому, що саме багаторічні традиції колежу та особливе середовище життєтворчості є основою для подальшого розвитку.

Основою стратегії розвитку було визначено створення сприятливих умов для творчого самовдосконалення учнів, вироблення вміння практично і творчо застосовувати здобуті знання.