Новини 

01.05.2024, 00:01
mizhnarodnij-den-pam-yati-chornobilyaДень 26 квітня 1986 року знають по всій планеті як дату наймасштабнішої аварії, яку будь-коли спричиняв мирний атом.
30.04.2024, 23:57
den-tsivilnogo-zakhistuДень цивільного захисту у школах є важливою подією, яка спрямована на навчання дітей правилам безпеки та поведінки в надзвичайних ситуаціях. Цей день дозволяє школярам краще зрозуміти значення цивільного захисту та навчитися основам самозахисту.
24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!

Спортивні змагання з нагоди Дня фізичної культури і спорту

Спортивні змагання в початковій школі – це завжди яскраве, емоційне видовище.Їх обожнюютьі з нетерпінням чекають діти. 15вересня відбулись спортивні змагання серед учнів 3-х класів.Команди взяли участь у цікавих естафетах. Третьокласникиразом із татусями продемонстрували кращі спортивні якості: швидкість, спритність, уважність, показали прикладсправжнього єднання та взаєморозуміння.
 
За підсумкамизмаганьчемпіонами сталакоманда 3-А класу, ІІ місцеотримала команда 3-Г, ІІІ місце — команда 3-В, IV місце — команда 3-Б.
 
Звісно, не всіколежанистанутьвідомими спортсменами, але фізкультура і спорт– це,перш за все,здоров’я, правильна постава та радіснапосмішка, а разом з цим заряд енергійності та бадьорості.