Новини 

24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!
11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.

Зустріч четвертокласників із Казкаркою Джінні

Любов до книжок, до читання, до всього нового і цікавого привела 27 квітня учнів 4-Г класу до затишного залу Центральної районної бібліотеки ім. П.Тичини на зустріч із Казкаркою Джінні – українською письменницею Євгенією Пірог. Дітям було дуже цікаво поспілкуватися із талановитою письменницею, яка є авторкою й кураторкою дитячих проектів «Додай читання», «Тату, почитай!», «Срібна читацька Книга», спрямованих на популяризацію книги. За сценаріями Євгенії Пірог поставлено кілька вистав. Її проекти «Срібна Книга» та «Казковий гопак» визнано Національними рекордами України. Колежани дізналися, що Євгенія Пірог активно залучає дітей до співавторства, створивши разом з ними понад 40 казок, укладених в 13 альманахів «Блискуче перо».
 
Авторка презентувала свої нові книжки, а ще разом із дітьми співала,танцювала, проводила цікаві конкурси. Тепла зустріч закінчилася автограф-сесією та колективним фото на згадку.