Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Пройшов другий районний квест «Крокуємо Європою»

Напередодні  Дня  Європи  27  квітня 2017 року в Українському колежі ім. В.О.Сухомлинського (СШ №272) пройшов другий районний квест «Крокуємо Європою». Цього разу свої знання історії, географії, культури та традицій Європейського Союзу презентували команди дванадцяти шкіл району.

У пізнавальному квесті взяли участь команди старшокласників НВК №209 «Сузір’я», СШ №65, СЗШ №224, гімназія №191 ім. П.Тичини, СШ №125, СЗШ №66, гімназія «Гармонія», НВК №141 «ОРТ», СЗШ №180, СЗШ №195, СЗШ №228 та Українського колежу. 

Команду колежу «Горизонт» представляли: капітан команди Буденкевич Богдан (10-В), Видайчук Катерина (10-В), Стецюра Дар’я (10-В), Попсуй Анна (10-В) та Мазур Кирило (9-Б).

На урочистому відкритті пролунав гімн Європи, вітальний заспів зробили учасники ансамблю початкових класів колежу «Суцвіття» (художній керівник З.Г.Еманова), із напутніми словами звернулися С.В.Рудаківська, автор ідеї квесту, проректор з довузівської підготовки Київського міжнародного університету, та Н.А. Сидоренко, заступник директора РНМЦ управління освіти Дніпровського району.

Команди-учасники  мали можливість продемонструвати свої неабиякі знання та здібності на станціях «Історична», «Географічна», «Мовно-мистецька», «Танцювальна», «Ігрова» та «Креативна». Особливою була станція «Музична», де старшокласники презентували домашнє завдання – тематичний реп. Журі відзначило те, що діти чудово володіють англійською, французькою та італійською мовами, обізнані з популярними європейськими іграми та надзвичайно креативні. 

За результатами квесту призерами стали:

-команда «Горизонт» Українського колежу (І місце);
-команди СЗШ №224 «Народжені перемагати» та СШ №125 «Вояжери» (ІІ місце);
-Команди гімназії №191 ім. П.Г.Тичини «Лідери», СШ №65 «Форсаж» та гімназії «Гармонія» «Палітра єднання» (ІІІ місце).

Інші команди були нагороджені дипломами учасників у різних номінаціях. 

Завершенням заходу став грандіозний танцювальний флешмоб, який підготували з учасниками студенти КИМУ. 
Квест «Крокуємо Європою» приніс усім задоволення, викликав багато позитивних емоцій та бажання подальших зустрічей.

Особливу подяку висловлюємо педагогічним працівникам колежу Маслову В.Е., Пасещенко Г.В., Саратовській І.В., Клімчук Т.В., Малєжик Л.В., Терентьєвій А.Г., Косяченко Н.О., Золотарьовій А.В., Емановій З.Г., які допомогли підібрати цікаві завдання та організували якісну роботу команд на станціях А також учням 9-В та 10-В класів, які організовано супроводжували учасників квесту на маршрутах.