Новини 

24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!
11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.

Превентивне виховання колежан

Найдоцільнішим попередженням правопорушень у підлітковому середовищі є проведення профілактичних бесід з дітьми.  Дуже приємно, що до цих заходів активно залучаються працівники ювенальної превенції.
 
Сьогодні до  учнів 7-10 класів на годину спілкування завітав Олексій Вікторович Крупеня, лейтенант ВКСМД Дніпровського району. Розмова була дуже пізнавальною,  діти дізналися про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх щодо крадіжок, грабунків, вживання наркотичних засобів, хуліганства на залізничних станціях.
 
У народі кажуть: «Що посієш, те й пожнеш». Тому недопущення протиправних проявів серед дітей та відносно їх у перспективі сприятиме покращанню криміногенної ситуації в нашій державі.