Новини 

28.03.2024, 13:24
konkurs-chittsiv-tvoriv-kobzaryaУ березні до Дня народження Тараса Шевченка відбувся районний конкурс читців творів Кобзаря.
28.03.2024, 13:12
legkoatletichnij-marafonУчні 10-Б класу взяли участь у легкоатлетичному марафоні, який проходив на ВДНГ від RunUkraine.
27.03.2024, 12:22
volejbolnij-turnirКоманда колежан здобула почесне третє місце на змаганнях з волейболу на «Кубок Олімпійського чемпіона Бориса Терещука".

Відкриття оновлених кабінетів трудового навчання

Шкільний кабінет трудового навчання повинен бути не тільки зручним для роботи, але і комфортним для учнів. Це впливає на бажання вчитися та відвідувати уроки, адже кожна річ, виготовлена руками учнів на уроках праці, несе в собі емоційне забарвлення. Необхідно, щоб діти відчули радість від успіху. Творчі люди швидше адаптуються в суспільстві, на роботі, краще освоюють професію.
 
11 квітня в Українському колежі відбулося урочисте відкриття оновлених майстерень: майстерні з обслуговуючої праці та майстерні для технічних видів праці. На заняттях у навчальних майстернях учні залучатимуться до безпосередньої, живої праці, яка впливає на формування їхніх соціальних, культурних, інтелектуальних, моральних, естетичних і психологічних рис. Тепер у колежі створено всі умови для того, щоб учні відчули користь, усвідомили значення своєї праці, прагнули б показати свої творчі можливості, реалізувати їх у конкретних трудових справах.
 
Колежани дуже зраділи появі нових кабінетів. Адже тепер вони зможуть отримати у школі навички, які так знадобляться їм у дорослому житті. 
 
Слід зазначити, що відкриття сучасних, чудово обладнаних кабінетів стало можливим лише завдяки спільним зусиллям педагогічного та батьківського колективів. Щиро дякуємо Юлії Михайлівні Цалько, мамі учениці Цалько Божени, Петру Борисовичу Кузнєцову, голові Освітнього благодійного фонду колежу та Людмилі Іванівні Васильєвій за небайдуже ставлення до господарської діяльності колежан, за допомогу в облаштуванні та наповненні кабінетів праці.