Новини 

01.05.2024, 00:01
mizhnarodnij-den-pam-yati-chornobilyaДень 26 квітня 1986 року знають по всій планеті як дату наймасштабнішої аварії, яку будь-коли спричиняв мирний атом.
30.04.2024, 23:57
den-tsivilnogo-zakhistuДень цивільного захисту у школах є важливою подією, яка спрямована на навчання дітей правилам безпеки та поведінки в надзвичайних ситуаціях. Цей день дозволяє школярам краще зрозуміти значення цивільного захисту та навчитися основам самозахисту.
24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!

Музична казка «Снігова королева»

Колись злий та могутній троль зробив криве дзеркало, в якому все прекрасне відображалось як смішне та огидне. Дзеркало розбилося, і міріади гострих скалків розлетілися по світу, потрапляючи людям в очі та серця… 
Так почалася одна з найчарівніших казок, яку 17 грудня подивились учні 1-А, 1-В та 4-Г класів на сцені Академічного театру юного глядача на Липках.

Незабутнє враження справила на колежан поетична притча Ганса-Христіана Андерсена про вірність і людяність, силу і мужність, про по-дитячому щире серце, якому не страшні крижані чари могутньої Снігової Королеви. Зворушлива історія про мандри маленької Герди дала дітям урок терпіння, витривалості та незламної віри.