Новини 

01.05.2024, 00:01
mizhnarodnij-den-pam-yati-chornobilyaДень 26 квітня 1986 року знають по всій планеті як дату наймасштабнішої аварії, яку будь-коли спричиняв мирний атом.
30.04.2024, 23:57
den-tsivilnogo-zakhistuДень цивільного захисту у школах є важливою подією, яка спрямована на навчання дітей правилам безпеки та поведінки в надзвичайних ситуаціях. Цей день дозволяє школярам краще зрозуміти значення цивільного захисту та навчитися основам самозахисту.
24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!

Благодійні колежанські акції

Велика рада об’єднаних сердець зініціювала та провела до Нового року благодійну акцію «Не будь байдужим» (допомога воїнам АТО). Зібрані солодощі, чай, каву та ліки діти відправили  у 24 механізовану бригаду, яка базується у Луганській області.

Ще колежани у рамках акції «Не забудь привітати» долучилися до новорічних привітань дітей із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах та передали до соціальної служби Дніпровського району  канцтовари, іграшки, книги, солодощі.
Такі заходи не проходять повз дитячі серця,  а виховують у них милосердя, доброту, відповідальність за себе та інших.