Новини 

01.05.2024, 00:01
mizhnarodnij-den-pam-yati-chornobilyaДень 26 квітня 1986 року знають по всій планеті як дату наймасштабнішої аварії, яку будь-коли спричиняв мирний атом.
30.04.2024, 23:57
den-tsivilnogo-zakhistuДень цивільного захисту у школах є важливою подією, яка спрямована на навчання дітей правилам безпеки та поведінки в надзвичайних ситуаціях. Цей день дозволяє школярам краще зрозуміти значення цивільного захисту та навчитися основам самозахисту.
24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!

«Правила дорожні завчи до ладу, щоб не потрапити раптом у біду»

 

З метою закріплення і актуалізації знань учнів про дорожній рух і правил безпечної поведінки на вулицях 18 вересня в актовій залі колежу відбулась гра - вікторина «Правила дорожні завчи до ладу, щоб не потрапити раптом у біду». Чотири команди четвертокласників змагалися між собою за право називатися «Кращим знавцем Правил дорожнього руху». Колежани впевнено відповідали на питання вікторини, швидко розпізнавали дорожні знаки, легко відгадували загадки, завзято малювали світлофор із зав’язаними очима. Учні довели, що розуміють: щоб зберегти своє здоров’я та життя, потрібно чітко дотримуватися встановлених правил дорожнього руху.