Новини 

24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!
11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.

Молоде покоління – за безпечний рух!

 1 квітня у Всесвітній день гумору на території СЮТ-ЦНТТМ відбувся районний етап конкурсу команд веселих та найкмітливіших юних інспекторів дорожнього руху. Він пройшов під гаслом «Молоде покоління – за безпечний рух!».

Конкурсна програма складалася з трьох частин: привітання (візитки) –  «Живи за правилами», конкурсу новин «DAІ NEWS» та музичного домашнього завдання – «Перехрестя семи доріг». Веселий настрій, жарти та чудові пісні створили дуже позитивну атмосферу та гарний настрій.

Незважаючи на те, що команда Українського колежу посіла друге місце, ми почули багато теплих слів та приємних відгуків. А вже наступного року з новими силами та жартами поїдемо перемагати.

No images found.