Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Спецпроект «Несумний карантин». Випуск 7. «Кулінарний бум»

Вимога часузалишатися вдома відкрила учням двері на власні кухні. І не лише для того, щоб поїсти. Тимчасова самоізоляція надихає юних майстер-шефів на кулінарні експерименти. Приготування смаколиків – це і можливість порадувати своїх рідних чимось особливим, і спроба творчо реалізуватись. Можливо, саме навчившись готувати смачні тістечка, дехто з наших учнів задумається сьогодні про майбутню професію, а вже за кілька років матиме успішний бізнес. Так чи інакше, а кулінарні навички завжди стануть у нагоді.

012345678910

#все_буде_добре#

#Український_колеж_Сухомлинського#