Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Шановні випускники 11-х класів та батьки!

 

Закон, підписаний Президентом України Володимиром Зеленським, звільняє від ДПА у будь-якій формі учнів, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році.

Випускникам цього року 26 червня будуть видані свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти і додатки до них із записом «звільнений(а)» у відповідній графі. 

Здобувачі освіти, які претендують на отримання медалей, мають право отримати їх без проходження ДПА.

Випускники також мають право пройти ДПА за власним бажанням. Для цього в найкоротші терміни учні, яким виповнилося 18 років, або батьки (чи інші законні представники неповнолітніх) подають до колежу особисто заяву-підтвердження бажання пройти ДПА у формі ЗНО. Дата й час подачі заяви - 23 червня з 12.00 до 17.00 години.

         Водночас тим, хто бажає пройти ДПА у формі ЗНО, будуть видані свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти та додатки до них із результатами ДПА після їх отримання від Українського центру оцінювання якості освіти, які будуть оприлюднені до 29 липня 2020 року.

         Зазначаємо, що при обрахунку середнього балу свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти будуть враховані оцінки за ДПА з усіх трьох обраних дитиною під час реєстрації предметів незалежно від того, будуть ці оцінки вищими чи нижчими за річні.

Адміністрація колежу

Шановні випускники 2020