Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

День самоврядування

8 грудня в Українському колежі відбувся День учнівського самоврядування. Учні старшої школи випробували себе в ролі вчителів та на посадах заступників директора.

Навчальний тиждень розпочався досить незвично: найстарші учні провели уроки хімії, біології, фізики, української та англійської мови, фізичної культури. Випробували свої можливості у вчительській справі Троценко М., Невмержицька А., Кириченко А., Кирилова О., Калмиков І. та інші одинадцятикласники. Долучилися й учні 10-А класу: Ткаченко Ю. і Фурман К. проводили урок англійської мови. Колежани Любящева А., Валєєва Д., Петренко О., Кандиба В., Дмитрієва К., Волков М., Тіптюк А., виконуючи обов’язки заступників директора школи, перевіряли зовнішній вигляд учнів, ведення щоденників,  планували роботу педколективу, працювали із фаховою літературою. Правою рукою секретаря стала Ковтун К..

День самоврядування був цікавим та змістовним. Хотілося б, щоб цей захід став традиційним. Це чудова нагода для творчої співпраці вчителів та учнів, корисний досвід для професійного самовизначення старшокласників.

 

No images found.