Софія Київська

Колежани люблять подорожувати рідним містом та дізнаватися про історію Києва, відвідуючи музеї, виставки, історичні пам’ятки.

Детальніше: Софія Київська

І знову про футбол

Команді змагання це більше не про перемогу. В подібних заходах діти вчаться взаємодіяти між собою, працювати разом на результат, підтримувати один одного і загальний дух команди.

Детальніше: І знову про футбол

Травнева толока

Ініціативні ВРОСівці організували серед учнів школи травневу толоку по благоустрою подвіря колежу. Впорядкували та естетично оформили квітники у Класі просто неба, прибрали зелені локації колежу.

Детальніше: Травнева толока

ПЛЕКАЄМО УКРАЇНСЬКУ ПІСНЮ

Вітаємо родинний дует нашої колежаночки Марії Анучиної та її татуся Андрія, їхнього музичного наставника Зою Еманову з прем’єрою пісні “Ти в мене є”на районному конкурсі “SoloFest. Dniprovision - 2023.Українська пісня: від незламності і до ніжності”.

Детальніше: ПЛЕКАЄМО УКРАЇНСЬКУ ПІСНЮ

Урок-мандрівка: англійська мова + історія

Як поєднати вивчення декількох предметів одночасно? Відповідь на це питання можуть дати учні 6-А класу Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського, які стали учасниками краєзнавчого уроку-мандрівки англійською мовою.

Детальніше: Урок-мандрівка: англійська мова + історія

Волейбольний батл

Спорт - модний тренд

Найважливіша людина у житті

Для вшанування всіх мам в світі існує добре й зворушливе свято — Міжнародний день матері, який відзначають щорічно в другу неділю травня. Це свято співпадає з Днем матері в Україні.

Детальніше: Найважливіша людина у житті

8 травня у колежі

8 травня колежанська родина вшановувала память і подвиг українського народу та його визначний внесок у перемогу над нацизмом у Другу світову війну.

изображение viber 2023-05-08 16-35-04-614изображение viber 2023-05-10 19-57-59-422

"Маки червонії знов розцвітають..." Музейний урок з нагоди Дня пам’яті та примирення

   8 травня учні Українського колежу зібралися в музеї В.О. Сухомлинського на урочистий урок з нагоди Дня пам’яті та примирення. Разом згадували події, що відбувалися в Україні в часи ІІ світової війни, злочини, які чинили нацисти. А також проводили паралелі з подіями сьогоднішньої повномасштабної війни, яку розпочала росія.

Детальніше: "Маки червонії знов розцвітають..." Музейний урок з нагоди Дня пам’яті та примирення

Турнір з футболу серед 5- класів

Уроки просто неба 2023

равень приніс довгоочікуване тепло, зацвіли дерева, квіти. Забуяла зеленню природа. Теплі промінчики сонця, легенький вітерець покращують настрій та сприйняття нового незвіданого в царині науки.

Детальніше: Уроки просто неба 2023

Виставка "Заради дітей"

3 травня після уроків учні 3-А класу завітали до ЦРБ ім. П.Тичини на відкриття виставки "Заради дітей". Колежани ознайомилися з картинами та фотороботами Олега Пальчика – солдата, який сьогодні захищає Україну від рашистів.

Детальніше: Виставка "Заради дітей"

Шкільна волейбольна ліга

28 квітня 2023 року завершився чемпіонат Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського з волейболу серед учнів 8-11 класів. У турнірі змагалися 10 команд.

Детальніше: Шкільна волейбольна ліга

Планета – наш дім

Ми живемо у часи кліматичних змін, наслідки яких впливають на життя людства. Як діяльність людини впливає на зміну клімату?

Детальніше: Планета – наш дім

Наш активний квітень

  

Кінець квітня став для колежан справжнім «тижнем грамот і дипломів». А все тому, що протягом місяця учні були активними учасниками різноманітних районних та міських конкурсів.

Детальніше: Наш активний квітень

Урок пам'яті «Чорнобиль: трагедія, подвиг, пам'ять…» 2023

Чи знаєш, ти, світе,

Як сиво ридає полин,

Як тяжко, як тужно

Моєму народу болить!..

(Б.Олійник)

 

Детальніше: Урок пам'яті «Чорнобиль: трагедія, подвиг, пам'ять…» 2023

Тематичний урок «Безпека дітей в Інтернеті»

   У рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності 25 квітнябуло проведено тематичний урок «Безпека дітей в Інтернеті» для учнів 2-х класів.

Детальніше: Тематичний урок «Безпека дітей в Інтернеті»

Виховний захід «Щоб не трапилося біди…»

З метою проведення профілактичної роботи серед учнів початкової школи щодо дотримання правил безпечної поведінки, формування вміння прогнозувати небезпечні ситуації та знаходити правильні рішення щодо безпечного виходу з цих ситуацій, прищеплення навичок обережної поведінки та бережливого ставлення до свого здоров‘я 24 квітня відбувся виховний захід «Щоб не трапилося біди…».

Детальніше: Виховний захід «Щоб не трапилося біди…»