Олімпіада з інформатики

Цьогоріч, на жаль, не так багато третьокласників виявили бажання взяти участь уXVII Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з інформатики «На Урок».

Детальніше: Олімпіада з інформатики

Наказ про зарахування до 1 класу

Наказ про зарахування до 1-го класу 1 1 новый размерНаказ про зарахування до 1-го класу 1 2 новый размер

Футбольний турнір

Травень - місяць спортивних змагань серед колежан.

Учні 6-7-х класів змагалися за першість у футбольному турнірі. Веселий настрій, позитивні емоцій отримали не тільки гравці але і глядачі.

Родинне свято «Прощавай, наш перший класе!»

Сьогодні у музеї Сухомлинського було гомінливо й весело: учні 1-А класу зібралися разом із батьками, щоб відсвяткувати знаменну подію в житті дітей – успішне закінчення першого класу.

Детальніше: Родинне свято «Прощавай, наш перший класе!»

Міжнародний день музеїв

18 травня у світі відзначають Міжнародний день музеїв. У цей день третьокласники Українського колежу зібралися в шкільному музеї, щоб здійснити віртуальну подорож до найцікавіших та найдивніших музеїв України і світу. Адже існує величезна кількість музеїв, в яких відвідувачі знайдуть не зовсім прості твори мистецтва, а вельми екстравагантні.

Детальніше: Міжнародний день музеїв

Уроки за Сухомлинським

       Естетичне виховання колежан розпочинається з розвитку культури відчуттів і сприймань, формування якої неможливе без бачення і переживання краси навколишнього світу, використання і створення вчителем емоційних ситуацій.

Детальніше: Уроки за Сухомлинським

ВишиванкаDAY

Вишиту українську сорочку часто називають генетичним кодом нації.

Детальніше: ВишиванкаDAY

Історія моєї вишиванки

День вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберігати споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.

Детальніше: Історія моєї вишиванки

Софія Київська

Колежани люблять подорожувати рідним містом та дізнаватися про історію Києва, відвідуючи музеї, виставки, історичні пам’ятки.

Детальніше: Софія Київська

І знову про футбол

Команді змагання це більше не про перемогу. В подібних заходах діти вчаться взаємодіяти між собою, працювати разом на результат, підтримувати один одного і загальний дух команди.

Детальніше: І знову про футбол

Травнева толока

Ініціативні ВРОСівці організували серед учнів школи травневу толоку по благоустрою подвіря колежу. Впорядкували та естетично оформили квітники у Класі просто неба, прибрали зелені локації колежу.

Детальніше: Травнева толока

ПЛЕКАЄМО УКРАЇНСЬКУ ПІСНЮ

Вітаємо родинний дует нашої колежаночки Марії Анучиної та її татуся Андрія, їхнього музичного наставника Зою Еманову з прем’єрою пісні “Ти в мене є”на районному конкурсі “SoloFest. Dniprovision - 2023.Українська пісня: від незламності і до ніжності”.

Детальніше: ПЛЕКАЄМО УКРАЇНСЬКУ ПІСНЮ

Урок-мандрівка: англійська мова + історія

Як поєднати вивчення декількох предметів одночасно? Відповідь на це питання можуть дати учні 6-А класу Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського, які стали учасниками краєзнавчого уроку-мандрівки англійською мовою.

Детальніше: Урок-мандрівка: англійська мова + історія

Волейбольний батл

Спорт - модний тренд

Найважливіша людина у житті

Для вшанування всіх мам в світі існує добре й зворушливе свято — Міжнародний день матері, який відзначають щорічно в другу неділю травня. Це свято співпадає з Днем матері в Україні.

Детальніше: Найважливіша людина у житті

8 травня у колежі

8 травня колежанська родина вшановувала память і подвиг українського народу та його визначний внесок у перемогу над нацизмом у Другу світову війну.

изображение viber 2023-05-08 16-35-04-614изображение viber 2023-05-10 19-57-59-422

"Маки червонії знов розцвітають..." Музейний урок з нагоди Дня пам’яті та примирення

   8 травня учні Українського колежу зібралися в музеї В.О. Сухомлинського на урочистий урок з нагоди Дня пам’яті та примирення. Разом згадували події, що відбувалися в Україні в часи ІІ світової війни, злочини, які чинили нацисти. А також проводили паралелі з подіями сьогоднішньої повномасштабної війни, яку розпочала росія.

Детальніше: "Маки червонії знов розцвітають..." Музейний урок з нагоди Дня пам’яті та примирення

Турнір з футболу серед 5- класів