Конкурс «Довга коса – дівоча краса» 2018

Споконвіків довга коса вважалась символом дівочої краси.  Доглянута, пишна, довга коса була окрасою та гордістю українки. Щорічнов Українському колежі проводиться конкурс «Довга коса – дівоча краса» і бажаючих взяти участь у конкурсі володарок розкішної коси різного віку збирається не так вже й мало.

Детальніше: Конкурс «Довга коса – дівоча краса» 2018

Подорож у світ рослин

22 жовтня учні 3-Б класу здійснили унікальну подорож – серед холодної дощової осені потрапили в спекотне вологе літо, відвідавши оранжерею в Національному ботанічному саду ім.  М.Гришка. Від наукового співробітника оранжереї діти дізналися багато цікавих фактів про життя екзотичних рослин. Потрапивши в розкішний світ орхідей, азалій, квітучих кактусів, третьокласники відчули дивовижне різноманіття рослинного світу нашої планети.

Детальніше: Подорож у світ рослин

Виставка живопису "Мелодії на струнах душі"

Сьогодні відкрито виставку живопису "Мелодії на струнах душі"  художньої студії " Обрій" у зимовому саду Українського колежу. Керівник Косяченко Н.О. разом зі своїми студійцями презентували свої художні роботи, та порадували відвідувачів.

Детальніше: Виставка живопису "Мелодії на струнах душі"

Колежанські таланти - 2018

13 жовтня 2018 року зразковий ансамбль пісні і танцю «Яблуневий цвіт» брали участь у концерті на Співочому полі Києва з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва.

Детальніше: Колежанські таланти - 2018

Козак-квест по-колежанськи

До Дня українського козацтва хлопці 9-х класів та вчителі-чоловіки школи змагалися за звання найспритніших, найсміливіших, найінтелектуальніших козаків Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського

Детальніше: Козак-квест по-колежанськи

УРОК МУЖНОСТІ ТА КОЛЕЖАНСЬКОЇ СЛАВИ

Напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисника України представником Служби Безпеки України був проведений Урок мужності та колежанської слави для старшокласників.

Детальніше: УРОК МУЖНОСТІ ТА КОЛЕЖАНСЬКОЇ СЛАВИ

Круглий стіл «Сімейне виховання в педагогічній спадщині В.О.Сухомлинського»

«Людина народжується на світ не для того, щоб зникнути безвісною пилинкою. Людина народжується, щоб  лишити по собі вічний слід,»-стверджував В.О.Сухомлинський. Саме такий слід залишив Великий Педагог.

Детальніше: Круглий стіл «Сімейне виховання в педагогічній спадщині В.О.Сухомлинського»

МАРАФОН ВИРАЗНОГО ЧИТАННЯ НАПАМ’ЯТЬ КАЗОК В.О.СУХОМЛИНСЬКОГО

На думку В.О.Сухомлинського, казка – це свіжий вітер, що роздмухує вогник дитячої думки й мови, це ключик, за допомогою якого можна відкрити джерела думки й слова, і вони заб’ють життєдайними струменями.

Детальніше: МАРАФОН ВИРАЗНОГО ЧИТАННЯ НАПАМ’ЯТЬ КАЗОК В.О.СУХОМЛИНСЬКОГО

МУЗЕЙНІ УРОКИ ДЛЯ ПЕРШОКЛАСНИКІВ

Український колеж – це велика дружна родина, яка кожного року поповнюється новими учнями – першокласниками. 

Детальніше: МУЗЕЙНІ УРОКИ ДЛЯ ПЕРШОКЛАСНИКІВ

Другокласники у ЦРБ ім. П.Тичини

У це складно повірити, але є багато дітей, які ніколи не були у бібліотеці.

Детальніше: Другокласники у ЦРБ ім. П.Тичини

Урочисте відкриття музею в Українському колежі ім. В.О.Сухомлинського

Уже 22 роки Український колеж має ім’я видатного педагога Василя Олександровича Сухомлинського. Музей його імені було відкрито 28 вересня 1996 року.

Детальніше: Урочисте відкриття музею в Українському колежі ім. В.О.Сухомлинського

КОЛЕЖАНИ ГОВОРЯТЬ АНГЛІЙСЬКОЮ

4 жовтня у колежі відбувся відбірковий тур Першого чемпіонату з англійської мови міста Києва, який цьогоріч проходить  у рамках проекту «Київ заговорить англійською».

Детальніше: КОЛЕЖАНИ ГОВОРЯТЬ АНГЛІЙСЬКОЮ

СЕРЦЕ ВІДДАЄМО НАШИМ ДІТЯМ

У перші дні жовтня українські освітяни відчувають себе по-особливому, оскільки мають нагоду відзначати своє професійне свято, відчувають потребу держави у вчительській професії, вірять у власну значущість.

Детальніше: СЕРЦЕ ВІДДАЄМО НАШИМ ДІТЯМ

ВИПУСКНИКИ КОЛЕЖУ – ОКРАСА ДЕРЖАВИ

Сьогодні, 3 жовтня, до рідного колежу завітала наша випускниця, солістка улюбленого українського молодіжного гурту «TheHardkiss» Юлія Саніна.

Детальніше: ВИПУСКНИКИ КОЛЕЖУ – ОКРАСА ДЕРЖАВИ

Cвяткова зустріч освітян з нагоди 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського

DSC 8900Відкриття класу просто неба, відкриття оновленого музею Василя Сухомлинського та святкова зустріч освітян з нагоди 100-річчя від дня народження видатного українського педагога – все це сьогодні в Українському колежі, який носить ім’я майстра педагогіки Василя Сухомлинського!

Детальніше: Cвяткова зустріч освітян з нагоди 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського

Гра-вікторина «Правила дорожні має знати кожен!»

 Закінчилася найулюбленіша пора дітвори – літні канікули. За час довгого відпочинку учні відвикли від інтенсивного руху і, можливо,  дещо забули правила безпечної поведінки на дорогах.

Детальніше: Гра-вікторина «Правила дорожні має знати кожен!»

Урочистий вечір 2018

DSC 9468 новый размер27 червня 2018 року в Українському колеж ім. В.О. Сухомлинського - незвичайний день.   

Детальніше: Урочистий вечір 2018

Випускний дев’ятикласників

DSC 865719 червня 2018 року в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського  відбулося чудове свято з нагоди закінчення дев’ятикласниками базової школи.

Детальніше: Випускний дев’ятикласників

Кращі традиції залишаються незмінними

DSC 1868У травні, коли розцвітають яскраві квіти - дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.

Детальніше: Кращі традиції залишаються незмінними