Новини 

28.03.2024, 13:24
konkurs-chittsiv-tvoriv-kobzaryaУ березні до Дня народження Тараса Шевченка відбувся районний конкурс читців творів Кобзаря.
28.03.2024, 13:12
legkoatletichnij-marafonУчні 10-Б класу взяли участь у легкоатлетичному марафоні, який проходив на ВДНГ від RunUkraine.
27.03.2024, 12:22
volejbolnij-turnirКоманда колежан здобула почесне третє місце на змаганнях з волейболу на «Кубок Олімпійського чемпіона Бориса Терещука".

Європейська освіта – крок у твоє професійне майбутнє

24 грудня, в переддень європейських різдвяних свят, в Українському колежі ім. В.О.Сухомлинського за сприяння наших партнерів проекту «Освіта в Європі» відбувся традиційний круглий стіл - зустріч із студентами-випускниками колежу та інших навчальних закладів Києва, які здобувають вищу освіту у польських університетах. 

Різдвяного настрою зустрічі надав виступ вокального ансамблю учнів 6-х класів під керівництвом З.Г.Еманової, які виконали пісні українською та польською мовами.

Під час спілкування ще вчорашні учні, а нині вже першокурсники, ділилися враженнями про навчання та проживання у Польщі, розповідали про   демократичне та толерантне ставлення до них викладачів, доброзичливість студентів-поляків. А найголовніше - відкривали старшокласникам можливість реалізувати себе, досягати поставлених цілей, прагнути бути успішними людьми. Наша випускниця Вікторія Бобошко, яка зараз навчається у Вищій школі економіки міста Бидгощ на спеціальності «готельно-ресторанний бізнес», акцентувала на необхідності ґрунтовного вивчення іноземних мов та вміння  відповідати за свій вибір.  

Сподіваємося на те, що наші випускники після здобуття вищої освіти за кордоном, повернуться в Україну і сприятимуть її розвитку і процвітанню.