Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Зустріч учнів та вчителів Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського з Іваном Малковичем

 

23 жовтня 2012 року нам випала честь приймати у стінах Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського людину, яка своє життя присвятила служінню українській літературі, створенню особливо якісної української книги.

Це Іван  Малкович – поет, видавець, редактор, перекладач. Людина знана в Україні та за її межами. Адже твори Івана Малковича перекладено англійською, німецькою, італійською, російською, польською, словенською, словацькою та іншими мовами.

Щирість у спілкуванні, глибокий патріотизм, відданість своїй справі вразили і здивували присутніх. Колежани мали  можливість пересвідчитися у тому, що за параграфом підручників із літератури стоять особистості, які люблять свою землю, пишаються Україною і  роблять все задля її розквіту.

Ми були здивовані тим, з якою любов’ю Іван Малкович ставиться до української книжки, адже для молоді видавнича діяльність  «Аба-ба-га-ла-ма-ги» є яскравим прикладом того, що, лише займаючись улюбленою справою і маючи добрі наміри, людина може стати успішною та щасливою.

Надзвичайний інтерес учнів викликала презентація електронної дитячої книги  видавництва «Аба-ба-га-ла-ма-ги».

Висловлюємо сподівання на подальшу творчу співпрацю у плеканні молоді, що вміє думати, аналізувати, відповідати за власний вибір.

DSC03265

DSC03269

DSC03273