Новини 

28.03.2024, 13:24
konkurs-chittsiv-tvoriv-kobzaryaУ березні до Дня народження Тараса Шевченка відбувся районний конкурс читців творів Кобзаря.
28.03.2024, 13:12
legkoatletichnij-marafonУчні 10-Б класу взяли участь у легкоатлетичному марафоні, який проходив на ВДНГ від RunUkraine.
27.03.2024, 12:22
volejbolnij-turnirКоманда колежан здобула почесне третє місце на змаганнях з волейболу на «Кубок Олімпійського чемпіона Бориса Терещука".

ЗНАТИ ІСТОРІЮ - ВІРИТИ В МАЙБУТНЄ

У    ході   проведення  Тижня  правознавства  в   Українському   колежі  ім. В.О.Сухомлинського відбулася цікава та змістовна зустріч учнів 9-10-х класів з відомим українським політиком, одним з авторів тексту Конституції України, головою Конституційної комісії, професором Національного університету «Києво-Могилянська академія» Мусіякою Віктором Лаврентійовичем. 
 
Під час заходу учні мали змогу подивитися фрагменти з архівних відеоматеріалів історичного засідання Верховної Ради України від 27-28 червня 1996 р., коли ухвалювалося рішення про затвердження тексту Конституції та набуття чинності, послухати вражаючу розповідь про таких історичних діячів як В’ячеслав Чорновол, Іван Заєць, Олександр Мороз, Леонід Кучма та інших. 
Колежани  поринули в середовище історичних подій, які відбувалися в нелегкі часи становлення незалежності нашої держави.
Дякуємо голові Ради колежу Медведєвій Олені Вікторівні за організацію цієї зустрічі та сприяння поглибленню світогляду наших колежан.