Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Змагання колежанських ерудитів «Розумники і розумниці»

16 лютого відбулись змагання ерудитів «Розумники і розумниці» серед учнів 3-х класів. Між собою змагались збірна команда дівчат та збірна команда хлопців. Учасники брали участь у різноманітних конкурсах: «Математична розминка», «Арифметична естафета», «Мовне асорті», «Грамотійки»,  «Природознавча мозаїка», «Скриня із секретом», «Хрестики-нулики». Виконуючи завдання ведучої, третьокласники не лише демонстрували знання з різних шкільних наук, а також показали свою ерудованість, логічне мислення, згуртованість, активність. Бурхливі емоції переповнювали як учасників, так і вболівальників, і, навіть, членів журі. Інтрига зберігалась до самого фіналу.
 
Закінчились змагання перемогою дівочої команди з рахунком 41:35. Вітаємо переможців!