Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

«Вогні цирку»

Який хлопчисько або дівчинка не мріють потрапити в справжній цирк! Це ж справжня казка, загадкова, чарівна, неповторна. Сьогодні молодші колежани мали можливість зазирнути в цю диво-казку – до Українського колежу завітали артисти цирку «Аладдін»!

На сцені Великої світлиці з'являється жонглер, що грає яскравими кільцями. Їх багато, і скільки ж потрібно спритності, щоб піймати кожне, не упустити, і при цьому усміхатися глядачам.

А ось –  тендітна дівчинка у яскравій сукні. З надзвичайною легкістю вона керує зграйкою білих та чорних голубів, і крилаті артисти слухаються її, мов зачаровані. На зміну голубам з’являються ящірки, змії, собаки. Кожен номер викликає гучні аплодисменти вдячних глядачів.

Нарешті, на сцену вибігає веселий клоун. З його очей струменями ллються сльози, навкруги нього літають м’ячі та мильні бульки… А дітлахи із задоволенням підіймаються на сцену, щоб доторкнутися до дива із назвою «Цирк».