Новини 

24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!
11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.

Вивчаєш англійську – досліджуєш світ

23 листопада Український колеж ім. В.О.Сухомлинського радо вітав у себе кращих знавців англійської мови, які представляли навчальні заклади Дніпровського району в інтелектуальній мовознавчій грі «Mr Know-All».До нас завітали команди спеціалізованих шкіл № 246 та № 65, НВК «Щастя», гімназії № 136. 
 
Команду колежу “Heart of the West” представляли учні 10-х класів: капітан команди Гайдай Владислав та учасники Куреновська Анастасія, Новак Мирослав, Василюк Дар’я, Спіцин Андрій, Колосовська Марія.
 
Цьогоріч конкурс проходив у новому форматі, з різноманітними завданнями, цікавими презентаціями. Учасники продемонстрували свою ерудицію,  знання британської історії, мови та літератури, вміння відстоювати честь команди та виборювати перемогу.
 
Глядачі та вболівальники були вражені театральними постановками команд-учасників за мотивами творів О.Генрі, Джерома К. Джерома, Чарльза Діккенса та ін. Учні вживалися в образи головних героїв, відтворювали атмосферу історичних подій, зачаровували своєю грою. 
 
Після підрахунку балів журі оголосило перемогу та нагородило Дипломом І ступеня команду колежу. Також ми отримали Подяку у номінації «Артистичність», а в номінації «Мовна компетентність» переміг колежанин Мирослав Новак.
   
Висловлюємо щиру подяку проректору з питань довузівської підготовки С.В. Рудаківській, директору Інституту лінгвістики і психології О.О. Нагачевській, викладачам та студентам-філологам Київського міжнародного університету за допомогу у проведенні гри, чудову профорієнтаційну роботу та мотивацію  старшокласників до вивчення іноземних мов.