Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Вітаємо любих мам зі святом!

День матері - це одне із найзворушливіших свят. Напередодні в зимовому саду колежу було проведено виставку фотографій «Моя рідна, найдорожча матуся». На кожній світлині усміхнені та радісні мами разом зі своїми дітьми.
 
Колежани писали твори про своїх матусь та малювали портрети.
 
Так багато любові, ніжності та вдячності в рядках:
 
«За всі мої п’ятнадцять років я говорила тобі не один раз, що люблю тебе, але цих слів ніколи не вистачить, щоб справді описати почуття. Мені надзвичайно важко уявити своє життя без тебе, адже саме ти – мій найкращий вірний друг» (Петрова Марія);
 
«Мамо, кожна крапля твоєї любові є для мене найважливішою. Сподіваюсь, що я тебе не розчарую.
 
Твій любий син Арсеній Вулицький »;
 
«А пам’ятаєш як ти відвела мене в спортивний клуб та записала на рукопашний бій, після випадку з боксером? На змаганнях перші місця, в мене до сих пір в коробочці сорок три золоті, чотирнадцять срібних і нуль бронзових медаль. Два роки поспіль кубки «Кращий воротар», безліч грамот. Не хотів ніколи тебе засмучувати, старався тебе не підводити, не розчаровувати» (Баклаєв Григорій);
 
«Матусю дорогенька, доброго дня! Вітаю тебе з першими проявами весни! Нехай сонячне проміння освітлює твоє життя, легенький вітерець несе віру та надію, а зелені паростки дарують щастя» (Принько Ілля);
 
«Спасибі тобі, мамо, за зимові вечори, зігріваючі твоїми теплими розповідями, і просто ніжним: “Я тебе люблю” (Гончар Дар’я).