Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Відеовікторина «ЕКО»

«Краса природи, – писав В.О. Сухомлинський, – це могутнє джерело  енергії  думки,  це  поштовх,  що  пробуджує  і  ліниву, і сонну,  і  енергійну  думку.  Перед  лицем  краси  я  бачу  кожну дитину такою,  якою вона є  насправді,  під  впливом  краси вона стає     такою, якою повинна бути».
 
19 квітня 2018 року  Т.Л. Дорошенко провела відеовікторину «ЕКО», під час якої, учні 10-х класів не тільки дізналися нові цікаві факти, а і показали свої знання з предметів природничого циклу, екологічну культуру та вміння логічно мислити. Під час заходу використовувалися цитати з творів В.О. Сухомлинського про любов Батьківщини, природи та бережливе ставлення до неї. 
 
Оцінювало роботу команд компетентне журі, учні 5 – А класу, які навчаються за програмою «Інтелект України» і могли б створити достойну конкуренцію 10-тикласникам у вікторині.