Новини 

24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!
11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.

Уроки за новітніми технологіями

Сучасний світ – простір нанотехнологій. Освітній процес у школах  варто урізноманітнювати новими комп’ютерними технологіями. 
 
На сьогоднішніх уроках природознавства та географії учні Українського колежу   ім. В.О. Сухомлинського за допомогою сферичних фільмів інноваційного освітнього проекту Jptimus Visum відвідали мальовничі куточки України, Гранд-Каньон у США, Дубаї, водоспад Вікторія та  долину гейзерів на Камчатці.
 
Захоплююча подорож подарувала дітям неймовірні відчуття!