Новини 

27.03.2024, 12:22
volejbolnij-turnirКоманда колежан здобула почесне третє місце на змаганнях з волейболу на «Кубок Олімпійського чемпіона Бориса Терещука".
20.03.2024, 12:30
nadikhayucha-zustrich-iz-najmolodshim-fantastom-ukrajini19 березня другокласники Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського завітали до бібліотеки ім. П.Тичини на презентацію книги "Деравія: квантовий стрибок".
20.03.2024, 12:21
pravovij-urok-neznannya-zakoniv-ne-zvilnyae-vid-vidpovidalnostiДо учнів 8-А та 8-Б класів на зустріч завітав Віктор Олександрович Кармазін, випускник колежу та практикуючий юрист, який розповів підліткам про особливості правопорушень, типи та наслідки.
Однією з найжахливіших сторінок історії ХХ століття є Друга світова війна, яка торкнулася і нашої країни. Тяжкий шлях визволення України тривав з грудня 1942 року до жовтня 1944 року. Попри гіркоту поразок українці вирвали перемогу у ворога та звільнили нашу державу. Рівно 73 роки тому міста і села України було остаточно звільнено від фашистських окупантів. Український народ не забув своїх визволителів і щороку вшановує пам’ять героїв і загиблих у боях.
 
24 жовтня в Українському колежі ім. В.О.Сухомлинського відбувся урочистий захід «Навіки пам’ять збережемо…», який підготували учні 3-А класу (класовод Бондар Л.М.) Колежани спробували вкотре переглянути ту трагічну сторінку історії, яка стала доленосною для нашого народу. І, користуючись нагодою, нагадати людям, що війна – це страшно.