Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Уміння навчатися протягом життя – ключова освітня компетентність

 

 

Знання – це скарб,

а вміння вчитися – це ключ до нього.

22 квітня 2013 року на педагогічній раді «Уміння навчатися протягом життя – ключова освітня компетентність» педколектив Українського колежу

 ім. В.О.Сухомлинського розглядав одне із найактуальніших для освітньої галузі на сьогодні  питання осучаснення навчального процесу.

Вкотре було наголошено на тому , що з метою вдосконалення  умов духовного, фізичного, інтелектуального розвитку і саморозвитку учнів необхідно активізувати  використання  діяльнісних форм і методів навчально-виховної роботи.  При підготовці до уроків обов’язково  враховувати психофізичні особливості дітей класу для максимального збереження інтересу до пізнавальної діяльності.

 Найважливіше  завдання кожного вчителя - вчити колежан вільно висловлювати  думки, виробляти життєві позиції та пріоритети, планувати своє майбутнє.

Секретами  своєї  педагогічної  творчості  ділилися  В.М. Хайруліна,      В.М. Зоц, О.М. Гуменчук, О.В. Шовкова, С.А. Пишінська, О.В.Азарова, К.О.Макодзеба.  Ґрунтовне дослідження щодо визначення рівня мотивації до навчання колежан було проведено психологічною службою школи і презентовано до уваги  колективу А.В.Гриценком.