Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

УКРАЇНСЬКОМУ КОЛЕЖУ ІМЕНІ В.О. СУХОМЛИНСЬКОГО – 25!

Третього жовтня 2013 року в нашій школі відбулися урочистості з нагоди святкування 95-річчя від дня народження Василя Сухомлинського та 25-річчя Українського  колежу ім. В.О.Сухомлинського.

Наш навчальний заклад з перших днів свого існування є одним із провідних у системі середньої освіти України. Основою навчально-виховного процесу колежу є  тисячолітня духовна спадщина, що  формується з давніх-давен, адже ми переконані, що виховання висококультурної особистості  ґрунтується на розумінні своєї приналежності до українського народу, його історії, громадянських цінностей. 

Ми  щиро вдячні нашим друзям, освітянам Києва та України, батьківській громаді, за теплі  привітання, любов та підтримку, які є для нас неоціненними.

Родинне свято Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського стало яскравим та незабутнім завдяки вітальним словам Кравчука Л.М., першого всенародно обраного Президента України; Марічки Бурмаки,  автора і композитора; Федонян О.Г., помічника Голови Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти, народного депутата Гриневич Л.М.; Савченко О.Я., голови Української асоціації ім. В.Сухомлинського, академіка; Дейнеги О.П., першого заступника голови Дніпровської районної в місті Києві адміністрації; Іваніни Н.М., во начальника Управління освіти Дніпровської районної в м. Києві адміністрації; Русецької О.В.,  представника Департаменту освіти і науки м.Києва;  Місталь О., президента Франко-української асоціації м. Париж, директора Української Школи Мистецтв при культурно-інформаційному центрі Посольства України; Мішеля Десарта,  Жіля Алана, мерів міст Нормандії; Алан Абаді, директора департаменту мерії міста Рюгль з міжнародного співробітництва; Марі-Франс Алан, куратора культурно-освітнього проекту «Замок Мистецтв» (Франція); Отич О.М., заступника директора Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих  НАПН України; Помиткіну Е.О., доктора психологічних наук, професора; Киричук В.А., представника від колективу науковців Інституту проблем виховання НАПН України; Г.С. Сазоненко, директора Українського гуманітарного ліцею Київського національного університету ім.. Тараса Шевченка; Скалько С.Л., Калініченко Н.А., Деркач В.Ф., Нестеренко В.А., делегації освітян з Кіровоградщини; директорам шкіл рідного Дніпровського району.

 Це свято згуртовує усіх нас і надихає на нові успіхи, досягнення, додає сили у розбудові рідної України.

No images found.