Новини 

28.03.2024, 13:24
konkurs-chittsiv-tvoriv-kobzaryaУ березні до Дня народження Тараса Шевченка відбувся районний конкурс читців творів Кобзаря.
28.03.2024, 13:12
legkoatletichnij-marafonУчні 10-Б класу взяли участь у легкоатлетичному марафоні, який проходив на ВДНГ від RunUkraine.
27.03.2024, 12:22
volejbolnij-turnirКоманда колежан здобула почесне третє місце на змаганнях з волейболу на «Кубок Олімпійського чемпіона Бориса Терещука".
24 квітня Прошкуратова Тамара Сергіївна, Герой України, Відмінник народної освіти України, Заслужений вчитель України ділилася своєю професійною майстерністю з вчителями початкової школи колежу та студентами Київського педагогічного університету ім. Б.Грінченка. Тамара Сергіївна провела урок між предметних зв’язків «Україна хустками багата», під час якого учні дізналися цікаві факти з історії хустки та особливості носіння хустки в різних регіонах України, познайомилися з народними обрядами, пов’язаними з хустиною, згадали літературні та художні твори, в яких присутня хустка. Дівчаткам було цікаво дізнатися, як використовують хустку у своїх колекціях сучасні дизайнери. Крім того учні із задоволенням грали в математичну гру «Магазин хусток». Завдяки Тамарі Сергіївні педагоги отримали безцінний досвід проведення таких уроків, збагатили власну педагогічну скарбничку цікавими формами та методами роботи.
 
Щиро дякуємо Тамарі Сергіївні за надзвичайно цікавий майстер-клас і зичимо їй міцного здоров’я, невичерпної творчості і натхнення!