Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

ТВОРИМО МАЙБУТНЄ РАЗОМ

21 березня в колежі відбулася надзвичайно цікава взаємодія представників учнівського, вчительського та батьківського товариств.

За участю М.О. Нестерової, кандидата філософських наук, доцента кафедри Євроінтеграції  НПУ ім. Драгоманова, було проведено тренінг «Стратегії та перспективи розвитку Українського колежу».

У невимушеній атмосфері колежани разом із дорослими створювали модель нашої школи на сьогодні та визначали, що варто було б змінити, а що поглиблювати й розвивати надалі. Цікаво, що різні творчі групи в процесі проектування наголошували на тому, що саме багаторічні традиції колежу та особливе середовище життєтворчості є основою для подальшого розвитку.

Основою стратегії розвитку було визначено створення сприятливих умов для творчого самовдосконалення учнів, вироблення вміння практично і творчо застосовувати здобуті знання.