Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Творча зустріч однодумців

29 березня 2018 року в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбувся круглий стіл «Проектування інноваційного розвитку сучасного освітнього закладу в контексті педагогічних ідей В.О. Сухомлинського». Учасниками заходу були педагогічні колективи  колежу та Павлиської ЗШ І – ІІІ ступенів – ліцею ім В.О. Сухомлинського»,  начальник РУО Дніпровського району міста Києва Іваніна Н.В., заступник начальника РУО Тодосова Г.І., представники Департаменту освіти та науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради, зокрема Біба Л.М.. 
 
Саме творча спадщина та педагогічна концепція Василя Сухомлинського стали об’єктом дослідження та джерелом професійного натхнення освітян. 
 
Круглий стіл розпочався з вітальних слів очільників освіти міста, району та Українського колежу.