Новини 

24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!
11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.

Свято «Прощавай, Букварику!»

18 травня в учнів 1-В та 1-Г класів відбулося свято Букваря. Свято, на якому дітки попрощалися зі своїм першим підручником.
 
З яким же нетерпінням першачки чекали цієї події! Так старанно готувалися, розучували пісні та вірші, готували таночки! На свято завітали вчителі, батьки, бабусі та дідусі, братики й сестрички. Колежани всім продемонстрували, чого вони навчилися протягом свого першого шкільного року. Маленькі артисти були настільки задоволені своїми виступами! В оченятах світились радість, захоплення та гордість. А в очах батьків виднілися сльози. Адже, здається, зовсім нещодавно їхні дітлахи вперше ступили на поріг рідної школи, вперше відкрили Букварик, прочитали своє перше слово…
 
Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався! Нехайвін буде легким та радісним