Новини 

28.03.2024, 13:24
konkurs-chittsiv-tvoriv-kobzaryaУ березні до Дня народження Тараса Шевченка відбувся районний конкурс читців творів Кобзаря.
28.03.2024, 13:12
legkoatletichnij-marafonУчні 10-Б класу взяли участь у легкоатлетичному марафоні, який проходив на ВДНГ від RunUkraine.
27.03.2024, 12:22
volejbolnij-turnirКоманда колежан здобула почесне третє місце на змаганнях з волейболу на «Кубок Олімпійського чемпіона Бориса Терещука".

СВЯТО ПАТРІОТИЗМУ

                                                       
Дзвенить дзвінок! Веселий, галасливий!
                                                Хай срібний голос чують звідусіль!
                                                           Хай буде рік шкільний для всіх щасливий!
                                          Для цього всі докладемо зусиль.
 
Першого вересня 2014 року Український колеж імені Василя Олександровича Сухомлинського наповнився веселим дитячим сміхом. Після тривалих канікул коридори та класні кімнати радісно загомоніли. Вранці всі зібралися  на урочисту лінійку, присвячену Дню знань. На святі звучали привітання та щирі побажання від адміністрації колежу, гостей, випускників та першокласників. Привітати колежан з початком нового навчального року завітав Михайло Слабошпицький, відомий український письменник. Він побажав усім миру, терпіння та наснаги.

У цей особливий день вшанували пам’ять героїв, котрі віддали своє життя за Незалежність України.  Дорослі та діти помолилися за мир та злагоду на рідній землі. 

Перший дзвоник бадьоро закликав колежан за парти.  Розпочався новий навчальний рік. На першому уроці кожен відчув себе важливою частинкою суверенної  держави, адже єдиною жовто-блакитною стрічкою нас об’єднав патріотизм та віра в краще майбутнє своєї країни. 

1 вересня колежанками та їх батьками зібрано 22 543 грн. на потреби захисників Вітчизни. Плануємо закупити каски та тепловізори.

No images found.