Новини 

24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!
11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.

Святкова перемога

 

19 грудня 2013 року, в День Святого Миколая, колежанська студія пісні “Суцвіття” у складі учнів початкової школи Юлії Мельник, Анастасії Міхєєвої, Юлії Дрогобецької, Марії Ленюк, Артема Ткаченка, Дениса Бормачова, Артема Столярова та Юрія Мужайла виступили на сцені талант-шоу “Дивуємо світ по-новорічному”. Юні музиканти виконали польську народну колядку мовою оригіналу в авторському аранжуванні свого учителя Зої Еманової. Діти не просто співали (як всі інші учасники святкового дійства), а й доповнювали спів грою на блок-флейтах і трикутниках. Суцвітяннам вдалося створити справжній музичний ансамбль і досягти злагодженого гармонійного звучання, за що і були удостоєні почесного срібла в номінації “Ансамблі”.

Вітаємо переможців, їхніх батьків та учителів, і бажаємо подальшого музичного зростання, творчих успіхів та нових перемог!

Щира подяка батькам суцвіттян за безвідмовну допомогу в організації успішного виступу. Переглянути виступи колежанської студії пісні “Суцвіття” можна на каналі VirtuMusiCo в мережі YouTube.