Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

«СУЦВІТТЯ» ВДЯЧНОСТІ

 

Святковий випуск колежанської газети «Суцвіття» за 28 вересня 2013 року здивував креативністю та цікавим наповненням.  Спогади Василини Миколаївни, директора Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського та його берегині, перенесли читача ще у 1988 рік, коли почалося творення Школи радості, де поєдналися досягнення педагогіки та етики, для того щоб дитина збагачувалася як інтелектуально, так і духовно.

Учителі поділилися своїми думками та враженнями про роботу, яка стала невід’ємною частинкою їхнього життя і надихає  на подальший саморозвиток та самовдосконалення.

 Рубрики «Колежани про колеж», «Думи, мої, думи» - це слова вдячності учнів за неймовірну атмосферу благочестя, взаємоповаги та довіри. Творчість колежан вражає своєю свіжістю, світлим баченням життя, вдячністю за віддану працю вчителів. 

Колежанська родина щиро вдячна всім, хто долучився до створення ювілейного випуску шкільного часопису.

HTML версия книги"Суцвіття" 28.09.2013 Страница 1
Чтобы смотреть книгу во Flash, необходим Flash Player 8 или старше, а также Javascript должен быть включен. Скачать Flash Player можно здесь

Перший випуск газети

HTML версия книгиПерший випуск газети Страница 1
Чтобы смотреть книгу во Flash, необходим Flash Player 8 или старше, а также Javascript должен быть включен. Скачать Flash Player можно здесь