Новини 

28.03.2024, 13:24
konkurs-chittsiv-tvoriv-kobzaryaУ березні до Дня народження Тараса Шевченка відбувся районний конкурс читців творів Кобзаря.
28.03.2024, 13:12
legkoatletichnij-marafonУчні 10-Б класу взяли участь у легкоатлетичному марафоні, який проходив на ВДНГ від RunUkraine.
27.03.2024, 12:22
volejbolnij-turnirКоманда колежан здобула почесне третє місце на змаганнях з волейболу на «Кубок Олімпійського чемпіона Бориса Терещука".

Спілкування колежан із видатним українським поетом Дмитром Павличком

 

12 грудня 2012 року в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського  відбулася зустріч із видатним  майстром слова Дмитром Васильовичем Павличком.

Дмитро Васильович Павличко – класик української літератури. Людина, яка пройшла шлях від гуцульської бідноти до вершин українського поетичного Олімпу. 

Дмитро Васильович - великий трудівник, продовжувач традицій І.Франка. Незважаючи на несприятливі часи поет працював, видавав книжки. Одних тільки поезій назбиралося на кілька томів, а ще збірки статей і досліджень з різних питань літературного і суспільного життя, твори для дітей, кіносценарії, переклади. І постійна громадська діяльність…

Його пісні «Два кольори» і «Явір та яворина» давно вже стали народними.

Колежани та вчителі були вражені надзвичайною енергійністю, оптимізмом та працездатністю метра красного письменства. Вражаюче декламування авторської поезії, презентація 10-томника творів, живе спілкування з поетом стали весняним подихом у зимовий день. Щиросердно дякуємо за змістовну , цікаву, яскраву, щиру зустріч.

DSC03693

DSC03826

PC120047