Новини 

24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!
11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.

Шоу святкових зачісок

Як урізноманітнити свій колежанський стиль? Як виглядати сучасно та модно? Ці  та інші питання повсякденно хвилюють дівчаток-колежанок. Одним із рішень є стильні та гарні зачіски. Як повсякденні, так і  святкові. Незабаром новорічні свята - всім нам хочеться гарно виглядати. 
 
Шоу святкових зачісок провела для старшокласниць Ксенія Ігорівна Кондратенко, мама  Поліни Кондратенко учениці 6-г класу. Майстер-клас стиліста-перукаря, цікава вікторина з перукарського мистецтва, демонстрація власноруч створених зачісок дівчаток  та корисні поради з догляду за волоссям не залишили байдужим нікого. 
 
Дякуємо батькам та класним керівникам колежу, що допомагають урізноманітнити дозвілля наших дітей.