Новини 

11.06.2021, 13:18
peremoga-v-zmaganni-z-shakhiv-kubka-mera-krishtaleva-tura1 червня пройшли змагання з шахів Кубка мера "Кришталева тура", першість міста. Фінал. (Інтернет-версія). Змагання проводились на платформі Lichess за Швейцарською системою жеребкування у 9 турів відповідно до "Правил шахів ФІДЕ". Аніна Влада (4-а) поділила II-III місце (за коефіціентом III) в категорії серед дівчат 1-4 класів. Щиро вітаємо Владу і бажаємо наступних великих перемог.
10.06.2021, 14:51
nezabutnij-den-dev-yatiklasnikiv8 червня 2021 року дівчата та хлопці 9-х класів Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського отримали перший офіційний документ про освіту - свідоцтво про здобуття базової середньої освіти.         Упродовж останніх дев’яти років колежани радісно поспішали до школи, натхненно оволодівали філологічними, природничими, математичними науками,навчалися дружити, допомагати та поважати, домовлятися та розуміти, миритися та чути один одного.А кожного дня поруч із ними були мудрі та справедливі, суворі та водночас веселі, ділові та невтомні вчителі, які доклали чимало зусиль, щоб їхні вихованці розкрили свої таланти, здібності та реалізовували себе як особистості.          Колежани - випускники 2021 – гордість Українського колежу!
09.06.2021, 15:36
Співбесіда на вільні місця до 10-х класів Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського відбудеться 10 червня 2021 р. о 10.00 год за попередньою заявою батьків, або осіб, які їх замінюють, з дотриманням карантинних обмежень. Наявність свідоцтва про здобуття базової середньої освіти  обов’язкова. Учні, які мають свідоцтво з відзнакою, зараховуються поза конкурсом. Зарахування учнів за рейтинговим списком відбудеться 15 червня 2021 р.

Родинні традиції


     Сучасний родинний борщ - це втілення вікових традиції та унікальність відображення смаку! Рецепти передаються з покоління в покоління та змінюються кожною господинею виходячи з індивідуального підходу та самобутності української родючої землі! Поклавши в страву практично однакові інгредієнти, виходить свій неповторний та дивовижний смак!

Випускниця Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського Даша Рудневська та оператор Давид Данюк, учень 2-А класу – учасники Всеукраїнського конкурсу «Український борщ – тренд національної кулінарії» популяризують українську гастроспадщину.