Новини 

24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!
11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.

Професії сьогодення

Багато хто мріє стати журналістом, телеведучим чи працювати в кіноіндустрії. Але не все знають про те, що це дуже відповідальна та складна робота. 
 
Про тонкощі рідкісної професії автомобільного журналіста розповів колежанам Віктор Миколайович Стельмах, батько учениці 9-а класу Софії Стельмах.  Цікаві приклади із власної творчої  діяльності та буденного  життя викликали неабиякий інтерес у  колежан. Розповіді поєднувалися із історією, мистецтвом, географією та психологією народів країн, де працював журналіст. Віктор Миколайович визначив необхідні якості для журналістської діяльності та надав колежанам корисні поради для власного розвитку. 
 
Такі зустрічі допомагають свідомо спрямувати свій профорієнтаційний саморозвиток.  Колежанський проект  «Професії нашого міста» набирає обертів.  Дуже приємно,  що ВРОС ініціює та проводить такі заходи.  
Шановні батьки! Якщо вам є що розповісти про свою професію – ласкаво просимо!