Новини 

24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!
11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.

Проект «Школа майбутнього»

 

Рости, щоб діяти.

Рости, щоб думати.

Рости, щоб творити.

 

21 квітня 2013 року Український колеж взяв участь у Міжнародному архітектурному конкурсі «Школа майбутнього». Наша команда посіла почесне ІІІ місце з-поміж 40 учасників. Протягом кількох місяців  колежани на чолі із тренером Васильєвою Л.І. наполегливо готувалася до конкурсу, який передбачав не лише будівництво моделі «Школи майбутнього», а й створення відеоролика, банера, усну презентацію  проекту.

 До активного складу команди «Masters» увійшли учні 8-А класу, зокрема Баздирев А., Кандиба В., Карпухін Д., Міненко М., Волков М., Мошенський О., Косяченко Г.

«Чому наш проект найкращий?»-запитаєте ви. Переконайтесь!

         «Masters» - це проект школи радості, здоров’я та свободи розвитку особистості, це симбіоз високих технологій та мрій людини.

Структура будівлі школи – два крила і вежа.

У здоровому тілі – здоровий дух, саме тому у центрі споруди знаходиться спортивна зона: футбольний, баскетбольний, волейбольний майданчики, тенісний корт, столи для настільного тенісу, в лівому крилі – тренажерна зала.

Найважливіша місія школи – це всебічний розвиток дитини. Ліве крило – це навчальні кабінети, праве – мистецькі студії: майстерні живопису, театральні майданчики, музичні класи.

Унікальністю проекту «Masters» є вежа. Перший ярус – помешкання учнів та вчителів, другий – це аудиторії для грандіозних заходів, третій – науково-дослідницький центр: обсерваторії, біологічні та хімічні лабораторії. Саме  там, здійснюючи різноманітні практичні дослідження, діти  у творчих пошуках та експериментах здобувають знання та життєвонеобхідні навички.

Відпочити, поспілкуватися та розважитись можна у численних оазах природи: парках, садах, які вирощені учнями.

DSC01157

IMG 0256

IMG 1011

IMG 4207

IMG 4208