Новини 

24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!
11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.

Проект "Найбільший урок у світі"

Український колеж ім. В.О. Сухомлинського долучився до міжнародного проекту «Найбільший урок у світі». Це  ініціатива, яка знайомить дітей із Глобальними  цілями сталого розвитку людства до 2030 року, що були прийняті  Генеральною асамблеєю ООН. 
 
Освітню лекцію для старшокласників провели волонтери Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Вікторія Черноуцан та Валентина Яськів.
 
Які виклики постають перед світовою спільнотою та як об’єднати зусилля, щоб їх вирішити? Що ти можеш зробити вже сьогодні, щоб покращити світ?  Ці та інші питання обговорювалися дітьми у ході розмови.