Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

«Повертайся живим»

10 жовтня 2014 року у Великій світлиці Українського колежу ім. В .О. Сухомлинського Велика Рада Об’єднаних Сердець провела патріотичний флешмоб «Повертайся живим» із старшокласниками.

Колежани взяли участь у заходах, проведених під час навчально-оздоровчого збору лідерів учнівського самоврядування в Пущі Водиці.Також вони долучилися до участі у майстер-класі «Повертайся живим», що відбувся в Українському державному центрі позашкільної освіти.

На початку осені колежанська родина передала в зону АТО речі, придбані на суму понад 30 тисяч гривень. Учительська громада підтримала родину бійця батальйону «Айдар» В’ячеслава Буйновського , пораненого у зоні АТО. На лікування патріотові педагоги передали 14 тисяч гривень.

Закликаємо всіх приєднуватися до патріотичного руху та допомагати нашим героям матеріально та морально. Ми потребуємо їхньої допомоги та захисту, а вони сподіваються на нашу любов, підтримку та розуміння.

Єднаймося! Разом ми вистоїмо і подолаємо всі негаразди, тому що ми сильні, ми – УКРАЇНЦІ!