Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Педагогічна рада « Виховання культури потреб особистості»

23 березня відбулася педагогічна рада «Виховання культури потреб особистості».

Учасники творчої групи ознайомили педколектив з основними теоретичними питаннями «Потреби як невід’ємна складова особистості» та результатами проведеного серед учнів анкетування «Пріоритетні потреби колежан». Було висвітлено досвід роботи в даному напрямі інших шкіл Києва, України та світу.

Робочими групами визначено досягнення в роботі з виховання культури потреб колежан: фізіологічних (щодо зовнішнього вигляду, чистоти класних кімнат, споживання їжі тощо), потреби безпеки ( виховання дисципліни і культури поведінки), соціальні потреби (спілкування), потреба поваги, впевненості, досягнення життєвих цілей (виховання поваги один до одного, лідерських якостей), потреба самовираження (творчість, саморозвиток). Акцентували увагу на тих аспектах, що потребують суттєвого доопрацювання в нашій школі.