Новини 

28.03.2024, 13:24
konkurs-chittsiv-tvoriv-kobzaryaУ березні до Дня народження Тараса Шевченка відбувся районний конкурс читців творів Кобзаря.
28.03.2024, 13:12
legkoatletichnij-marafonУчні 10-Б класу взяли участь у легкоатлетичному марафоні, який проходив на ВДНГ від RunUkraine.
27.03.2024, 12:22
volejbolnij-turnirКоманда колежан здобула почесне третє місце на змаганнях з волейболу на «Кубок Олімпійського чемпіона Бориса Терещука".

Пам’ятаємо та цінуємо

6 листопада 2013 у музеї «Київська фортеця» відбулося відкриття виставки «Синам, що оддали життя за отчий дім», присвяченої 70-річчю визволення Києва від фашистських окупантів.

Для цього заходу вчителі Українського колежу А.В. Гриценко та О.М. Вахрушева підготували стенд, що презентує діяльність нашої школи щодо виховання у колежан почуття поваги та вдячності за безсмертний подвиг наших дідів та прадідів, здійснений у роки Великої Вітчизняної війни. 

У відкритті виставки взяли участь учителі, учні та батьки колежанської родини. Під керівництвом класовода Л.І. Лаптєвої  та за сприянням батьків учні 2-А класу підготували виступи та презентації про  учасників визволення Києва. 

 Учні 8-В класу  розповіли про колежанський проект «Назавжди в пам’яті родинній», результатом якого  стала однойменна книга, у якій зібрано оповіді дітей про реальні воєнні історії, почуті у колі своєї родини, пережиті їх близькими.