Новини 

28.03.2024, 13:24
konkurs-chittsiv-tvoriv-kobzaryaУ березні до Дня народження Тараса Шевченка відбувся районний конкурс читців творів Кобзаря.
28.03.2024, 13:12
legkoatletichnij-marafonУчні 10-Б класу взяли участь у легкоатлетичному марафоні, який проходив на ВДНГ від RunUkraine.
27.03.2024, 12:22
volejbolnij-turnirКоманда колежан здобула почесне третє місце на змаганнях з волейболу на «Кубок Олімпійського чемпіона Бориса Терещука".

Музичні таланти

 В кінці листопада 2013 року учні 5-х класів продемонстрували свої здібності на святі талантів. Юні артисти співали, танцювали та вражали глядачів цікавими фокусами. Коли ж свято добігало кінця, діти заявили, що зупинятися на досягнутому не збираються і готові дивувати нас знову і знову.

Так 12 грудня 2013 року у великій світлиці Українського колежу учні 5-х класів зібралися на концерт-конкурс «Музичні таланти». Цього разу артисти вражали своєю майстерною грою на різних музичних інструментах.

Розпочав конкурсну програму учень 5-А класу Столяров Максим, виконавши українську народну пісню на сопілці. Пісоцька Віталія 5-А, Вовченко Діана 5-А, Головіна Таїсія  5-Б, Кирилова Анастасія 5-Б, а також Тимченко Поліна виконали цікаві музичні твори різного характеру на фортепіано. Своєю віртуозною грою на скрипці вразив Макаревич Олександр, учень 5-В класу. Оригінальним виступом відзначився Сідаш Богдан, учень 5-В класу, виконавши чарівну мелодію на флейті.

Кожен учасник конкурсу отримав заслужені нагороди в різних номінаціях.

Щиро дякуємо всім артистам за участь та бажаємо наступних перемог!