Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Молимося за Україну

Де знайти слова, щоб виразити пекучий біль через ту наругу, яку переживає українська земля в ХХІ столітті, щоб передати тепло, любов і турботу воїнам, котрі боронять щасливий сон наших дітей, щоб висловити щире співчуття всім, хто відчув гіркий розпач втрати близьких людей…

 У молитві…

Родина Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського постійно ініціює проведення заходів, спрямованих на підтримку захисників України, допомогу пораненим, переселенцям тощо.

24 січня 2015 р. кривавою сторінкою увійшло в історію творення нашої держави.

26 січня учні Українського колежу разом читали Молитву за Україну. Ми щоденно будемо молитися за свою землю, допоки не настане мир і злагода.

Педагогічний колектив переконаний у тому, що дитяча молитва за Батьківщину розбудить у їх серцях струни патріотизму, допоможе військовим.

Не бути байдужими, любити і поважати людей, шанувати Вітчизну – передумова формування світогляду повноцінних громадян.