Новини 

27.03.2024, 12:22
volejbolnij-turnirКоманда колежан здобула почесне третє місце на змаганнях з волейболу на «Кубок Олімпійського чемпіона Бориса Терещука".
20.03.2024, 12:30
nadikhayucha-zustrich-iz-najmolodshim-fantastom-ukrajini19 березня другокласники Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського завітали до бібліотеки ім. П.Тичини на презентацію книги "Деравія: квантовий стрибок".
20.03.2024, 12:21
pravovij-urok-neznannya-zakoniv-ne-zvilnyae-vid-vidpovidalnostiДо учнів 8-А та 8-Б класів на зустріч завітав Віктор Олександрович Кармазін, випускник колежу та практикуючий юрист, який розповів підліткам про особливості правопорушень, типи та наслідки.

Лінійка пам’яті «Чорнобильський набат»

Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Чорнобиль... Слово це стало символом горя і страждань, покинутих домівок, розорених гнізд, здичавілих звірів.

24 квітня всі молодші колежани зібрались в актовій залі колежу, щоб відзначити 29-у річницю Чорнобильської катастрофи, щоб вшанувати пам'ять про героїв-ліквідаторів, які жили, працювали і ввійшли у безсмертя.

Б’ють тривожним набатом дзвони Чорнобиля... Вони нагадують. Пам’ятайте! Хай не повториться трагедія! Хай земля зацвітає на весні пишним буйством кольорів, хай тягнуться до сонця трави, хай повертаються з чужини журавлі, несучи на крилах радість зустрічі з рідною землею. Хай кожен новий день сповнює наші серця миром і спокоєм. Хай живе Україна!